pátek, června 22, 2007

Zdravíme budoucí páníčky!

Naši mrňouskové už se moc těší, až pěkně půjdou ke svým novým páníčkům:-). Zatím na nás trénují pso-lidské vztahy a jde jim to slušně - drbání na bříšku, drbání za ouškem, chování. Ale když se to vynásobí sedmi - je to záběr:-). To pak ani nevím, jestli je lepší, když si chcou hrát všichni najednou nebo postupně (než se dostanou všichni na řadu, tak to zabere půl hodiny).
Veledůležité je hlavně mazlení po jídle, aby mrňata v klidu usnula. Máma Bennie usoudila, že tohle zvládnem líp než ona, takže v klidu leží, zatímco z bedny se ozývají příšerné zvuky mezi řevem tygra a vytím vlka, krát sedm, samozřejmě:-). Ještě si navzájem dodávají kuráž, podezřívám je, že jedou štafetu - jeden ztichne a druhý to po něm přebere, takže vydrží dloooooouho (dokud je někdo nejde uspat).
Naštěstí, jakmile mají kontakt s lidmi, přestávají brečet a když je (po jednom) nechám rejdit na chodbě, jsou v pohodě a většinou je po chvilce najdu jak spí.
Myslím, že jak bude mít každé štěně individuální péči - hlavně ty v rodinách s dětmi- ještě budou prstíčkem hrabat, aby měly chvilku klidu.
Jo, a už jsou to hotoví malí pejsánkové - už nevypadají jak ponožky, veverky, žabičky...a hlavně už váží kolem 4 kilo!

Žádné komentáře: