pátek, června 29, 2007

Den 47. tetujeme, odčervujeme

Po delší odmlce přidávám aktuální obrázky našich lumpíků. Už jim táhne na 50. den, váží od 4,5 do 5,3 kg. Jejich máma Bennie vážila 4,5 kg když jsme si ji donesli domů, a to měla o týden víc než tihle cvaldové.
Některých prťat si už budeme užívat jen týden, první jde do velkého světa Annie - už ve čtvrtek. Ale ještě nás čeká hodně úkolů:

V úterý jsme byli na prvním očkování, kde všichni dostali i očkovací průkaz. U paní doktorky se chovali statečně a mají pochvalu, že byli klidní. Zato v autě bylo řevu - dali jsme je do kufru starého Favoritu a moc se vůbec se jim tam nelíbilo...až na Angušku, která celou cestu spala.

Takže, páníčkové, až si je povezete domů, radši na klíně:-) ať nemají na auto špatné vzpomínky. Dneska jdou k doktorce znova, čeká nás druhé odčervení a TETOVÁNÍ (bohužel to jinak nejde)!!
A o víkendu by měla přijít hlavní poradkyně chovu, aby zkontrolovala vrh a zhodnotila jak se mimča povedla.

Bennie už zase krmí...štěňatům už neuteče (hihi), takže když se nestihne zachránit skokem přes ohradu, nemá šanci. Prckové už umí dokonce i skákat;-).
Ještě vás nemůžu ošidit dát následující fotečky. Takhle nás vydírají každý den, domyslete si k tomu šílené řvaní a kňourání. Bednou už pohrdají delší dobu, však většinu dne tráví na zahradě.
První fotka: naše plavé holčiny - zleva Airinka, Anguška, Arlettka a Annie. Arwence udělám vlastní fotečku - aby se neurazila, že fotím jen ty plavandy.
Tato fotka je tu kvůli výrazu černého pejska Ágníka - je to vážně náš šašek:-).

P.S. Tento týden jsem konečně dopsala a odevzdala tu vošklivou bakalářku:-D.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Marťo a prťata, teda koukám, jak pak se ty štěnda, krásně povedla, jsou opravdu nádherná :-)Chodím pořád nakukovat a kochám se fotkama, tedy chválím tak časté aktulky, když mezi tím ještě doděláváš bakalářku :-) Prckové už pofrčí do nových domovů, vstříc novým zážitkům, tak jim přeju a tobě Taky, aby měly ten nej páničky :-) Mějte se, pohlazení všem prckům a zase přijdu nakouknout. Ahojík Iva a strejda Árňulín (http://hw-arny.estranky.cz)