neděle, června 17, 2007

Na zahradě

Mimina jsou čím dál aktivnější, už nějakou dobu se nebudí jen kvůli jídlu. To ale znamená, že těm našim kulíškům porodní bedna nestačí, a museli jsme jim všední dny něčím ozvláštnit. Takže taťka jim starými paletami ohradil část zahrady - no kdyby to viděl nějaký architekt, tak spáchá sebevraždu - nejzapadlejší ukrajinský venkov je proti tomu hadra. Ale co, hlavně že můžeme ty naše minipejsky vyhodit na čerstvý vzduch.
Už jsou docela rychlí, i když mi to někdy připomíná běh houpacího koně, máma Bennie před nimi nemá šanci. A hlavně, konečně ocenili i veškeré dary co dostali od budoucích páníčků i jiných obdivovatelů:-).
Včera Angua objevila, že nejlepší je schovat se před horkem do palet, které nám "dočasně" (už 2 roky) slouží coby posledních 5 schodů z terasy. Hned si tam pozvala na návštěvu Agníka a "zrzku" Arlettku, kteří s ní tvoří komando "visím na přední stěně porodní bedny a hlasitě řvu, páč se nudím". Jenže zbytek smečky jsou taky pěkně mazaný potvůrky, takže jakmile Anguška na chvilku vylezla, nacpali se pod palety všichni a naše blondýna, si celá naštvaná musela ustlat vedle - sledujte její nasupený výraz na prostřední fotce, kdy se jí podařilo schovat jen půl těla:-D. Jinak tam vykukují ještě Airin a Annie. Na první fotce je Agni a na poslední je Arwenka, která se nám taky pěkně vybarvuje (i přes ten nevinný výraz a obrovské oči je to čertík z krabičky).


Žádné komentáře: