úterý, června 05, 2007

Štěňátka mají jména!

Naše mimča dostala k výročí třetího týdne života jména! Každý budoucí majitel měl za úkol si svoje štěndo pojmenovat a všichni vybrali krásný jména:-).

Taaaaaaaaaakže na fotce dole, zleva- naši plaváčci: pejsek Arty a fenky Angua, Airin, Annie a Arletta.

A tohle jsou naše černí mazlíci: vlevo pejsek Agni a zívající holčička Arwen.
Ještě jednou naše plavandy, zleva: Angua - "Blondýnka, Sněhurka", Airin - "největší", Annie - "světlý pruh na hřbetě" a Arletta - "Zrzka"Začíná s nimi být vážně zábava. I když už maji oči otevřený, nějak se jim pořád nechce je používat a zatím se orientují hlavně čichem a trošku i sluchem. Takže se vždycky rozběhnou a do něčeho vrazí. Opět jsme museli zvýšit přední stěnu bedny, jsou hodně aktivní a když si všimnou nás nebo mámy, snaží se za námi přelézt. Takže čelní stěna už má snad 40 cm, brzo to nepřeleze ani Benuška:-).
Arlettka, Annie a Arty dneska zkusili papat piškoty rozmočené v psím sunaru - holky jsou teda na jídlo z misky šikovnější. Artík, Arwen a Agni zase umí pěkně pít z láhve (teď už kojenecké).
Angua a Airin jsou mezi plavandami největší, vždycky si vybojují své místo u krmení a pak vklidu spí, zatímco ostatní se perou:-).
Největší aktivista je černý Agni - je pěkně vykrmený a zatímco jeho sourozenci spí, on do nich pořád drbe a snaží se je donutit ke hře. Plaváčci jsou všichni veselá štěňátka. Nejvíce je z nich slyšet Arlettka (zrzka), která si pořád něco bručí pod fousky.
Arwenka byla dnes na návštěvě v obýváku, hned si pokřtila koberec - lépe řečeno hodila bobek, taktak jsme pod ni stačili strčit TV program - ještě že se trefila na pondělí a úterý, které už jsou za námi:-D.



Žádné komentáře: