úterý, května 29, 2007

Štěňata mají 2 týdny!

Šmoulata konečně začínají mít psí tvary. Už to není velká hlava na malým tělíčku, čumáčky se jim protahují, nožičky poslouchají čím dál líp. Každý den něčím překvapují - takže od posledního vstupu ke svým dovednostem zařadili ještě předpisové sezení (ne to prohnuté s bříškem na zemi), chození je pohoda (i když po jídle se motají jak po flámu).
Jediné co je omezuje v objevování světa je to, že vidět a slyšet začnou až za pár dnů. Už se těším, jak konečně začnou reagovat i na něco jiného než na jídlo a teplo. Je to čím dál větší záběr jak pro nás tak pro maminu. Bennie se v rámci rovnoprávnosti lidí a psů rozhodla, že se na krmení štěňat budeme podílet všichni, takže sem tam nějaké mimčo přikrmíme z lahvičky. Včera jsme experimentovali s pitím z mělké misky, některá štěnda jsou docela talentovaná, ale jiní hafani se v tom celí vyváleli, no ještě jsou na to malincí.

Nojo, pořád ty fotky jak štěňata spí. Ale já je zatím nechci fotit s bleskem, když jsou vzhůru, protože mají moc "nezralý" oči, tak abych je nějak nepoškodila;-).
Foto dole: Plavý pejsek (že by Arty?): "Už mě přestaň otravovat, jo?!!"
P.S. Naši budoucí páníčkové, tak co je s těma jménama:-D? Za chvilku už budeme slyšet!

Žádné komentáře: