pondělí, března 31, 2008

Jarní koupáníčko

Přestože Beňule není zrovna vodní typ, na včerejším výletě bylo tak krásně, že šla do toho! Je to sice Svratka hned pod přehradou, ale doufám, že sinice zatím spí (voda je ledová, brrr) a tak nám holka nebude světélkovat.
Po koupání se samozřejmě Benča musela vyválet, pěkně v bahně a napadaným listí. Než uschla, vypadala jako popelnicový podvraťák, a půl výpravy z ní mělo pěkně špinavý oblečení (nejvíc moi).
Ona je vůbec na to válení nějak vysazená, ještě sem neviděla psa, který by tomu věnoval tolik času. Když se válí, tak nevidí, neslyší, jednou se dokonce skutálela ze svahu do řeky, pořádně se lekla a chvilku se v té vodě motala, že sem jí málem šla pomoct.
Společnost nám tentokrát dělala Arwen...ale tahle Arwenka je šestiměsíční štěně flat coated retrívra, a slyší na jméno Žemle:-). Je to úžasnej mazel a totální olizovací maniak.
Chudák Bennie už ale musí mít pocit, že všichni černí psi jsou štěňata, která na ni pořád doráží. Žemle přitom byla hodná, Benči jen olizovala tlamu a trochu se jí motala pod nohama. Na rozdíl od té naší Arwen, kterou jsem dneska na prochajdě musela zpražit, protože lítala bez košíku a při svých nájezdech zkoušela Benču kousnout do nohy.

Žádné komentáře: