pondělí, března 24, 2008

Hovíci v ZOO

Nedělní výlet byl celkem povedený. Ani se mi nechtělo věřit, že by do Zoo pustili tolik hafanů, ale nebyl s tím žádný problém. Jediné místo, kde mají psi smůlu, je výběh ledních medvědů. Jak jistě všichni víte, máme v Brně dvě medvědí miminka a jejich mámu by prý psí pach znervózňoval. No, trochu mě potěšilo, že míšani mají ze psů respekt:-).
Nejlepší fotky ale stejně vznikly při venčení kolem Svratky, ještě než jsme se vydali do ZOO, hovíci krásně běhali, a fakt nebylo poznat, kdo je kdo.
Nahoře: Prostě skupinovka:-)...No tak jo, uprostřed, ta vykukující psí hlava s vyplazeným jazykem je naše Beňule. Šedivý pán s veeeelmi ležérně nahozenou šálou je taťka. Anguiny paničky jsou dole ve žluté a červené bundě a Angua je uprostřed a očuchává svou psí sousedku.
Nahoře: Bennie druhá zleva. Lachtani ji zřejmě nijak neuchvátili. Zato v tom modrým batohu budou určitě piškoty! Nahoře: Máma a dcera po dobytí Mniší hory (čili u výběhu žiraf). Holky už toho měly dost, tváří se nějak otráveně. Na rozdíl od nich, táta pózuje jak na výstavě;-). Nahoře: No není ta Angua krásná holka? Paničkám se omlouvám, hlavy jsem jim neusekla, ta fotka už tak byla!!
Nahoře: Nakonec tu máme Beňuli, kouká na jakési lišky, nebo co to bylo.

P.S. Podle toho, jak byla ZOO rozkopaná a kolik tam bylo uzavírek, nás určitě v létě čekají krásné nové výběhy- a jestli ne, tak se naštvu!!!

1 komentář:

Oto 'tapik' Buchta řekl(a)...

Naprosto souhlasím s tvrzením, že naše Angua je báječný pesan a na výletě byla jedna z nejhezčích ;-)