neděle, září 02, 2007

Ideální kombinace

Jestli máte pocit, že váš domácí mazlíček není dostatečně "umazlený", pořiďte mu konkurenta (teda pardon, kamaráda).
U nás v rodině je "in" pořizovat si mazlíka stejného zvířecího druhu a pohlaví, v černém provedení. A nejlépe po čtyřech letech soužití, kdy jsou projevy lásky ze strany páníčků domácími mazlíčky trpěny, ale opětovány jen velmi vlažně (tzv. pasivní mazlení, lol). A tak si naše famílie pořídila černého kočičáka a černou hafandu. I když ani v jednom případě to nebylo tak úplně dobrovolné;-).
A jaké jsou plody toho, že máme věškerou zvířenu dvojmo? Oblíbenost lidských obyvatel naší domácnosti vzrostla přímo exponenciálně - nejenže nás nové přírůstky milují a jejich starší soudruhové (doslova!) se nám přímo vtírají...ještě ke všemu se naše zvířátka melou mezi sebou o to, koho máme radši a kdo se nechá více hladit (tzv. aktivní mazlení - když vám zvíře dává najevo lásku).
Tím by se dalo krásně skončit. Ale co, tak já to řeknu... miláčkové se předhánějí nejen v tom kdo bude naším největším mazlíkem, ale taky kdo komu vyžere misku, sežvýká kostičku, ukradne myšku (naši koucouři se umí vyznamenat, achjo!), kdo vypije víc vody, kdo víc zašpiní náš, kdysi žlutý koberec...

[Obrázek dole: Dvě zubatice - Arwuška a Bennie mají dopolední a večerní rituál...kocoury to jejich dovádění moc nevzrušuje, při bližším zkoumání je v pozadí vidět Kuko, jak si klidně podřimuje] Takže pokud možno, kupujem 2 kosti, v každém koutě je miska s vodou, Arwenka žere na chodbě, Bennie a Kukášek v kuchyni a Čertík v koupelně a koberec...no, ten už to má za sebou a bude časem nahrazen za plovoucí podlahu (doufejme).P.S. Čertík ráno donesl domů ptáka, Kukášek se před chvilkou chlubil rejskem (fuuuuj!), mám chuť ty dva lumpíky zabít!

Žádné komentáře: